سلطانی فر در بازدید از منطقه آبیدر استان کردستان خواستار اجرای 35 طرح گردشگری ، اقامتی و پذیرایی در این منطقه شد، طرح هایی که به گفته وی می تواند زمینه اشتغال جوانان را فراهم کرده و بیش از 1000 میلیارد تومان سرمایه بخش خصوصی به ویژه سرمایه گذاران بومی استان را در منطقه جذب کند.
سلطانی فر در بازدید از روستای هورامان اظهار داشت: بحث ثبت جهانی این روستا درفهرست یونسکو در سازمان مطرح است ودر این سفراز مسوولان محلی استان خواسته شد اقدامات لازم را به منظور جفظ سیما و منظر و بافت تاریخی این روستا انجام دهند.
وی افزود: روستای هوارمان از کاندیداهای سازمان برای ثبت جهانی در 2 تا3 سال آینده در یونسکو است .
سلطانی فر همچنین با اشاره به بازدید خود از دریاچه زريوار مریوان، اظهار داشت : در طرحی که بررسی شد قرار است با مسوولین استان هماهنگی لازم به عمل آید تا ضمن استفاده از جاذبه های گردشگری این دریاچه، موانع سرمایه گذاری در این حوزه برطرف شود .
وی همچنین با اشاره به بازدید از 2 هتل در حال ساخت استان کردستان گفت: در این سفر برای تامین تسهیلات مورد نیاز 10 هتل و هتل آپارتمان در حال ساخت در استان کردستان از محل صندوق توسعه ملی یا منابع داخلی بانکها اقدامات لازم انجام شد به گونه ای که با این اقدامات ، پروژه های مذکور ظرف 2 سال آینده بهره برداری شود.
سلطانی فر همچنین در بازدید از خانه آصف که قسمتی از خانه کرد است، اظهار داشت: برای پیشبرد پروژه های توسعه و مرمت این خانه تاریخی و نیز عمارت تاریخی خسرو آباد تصمیمات لازم اتخاذ شد.
وی با اشاره به بازدید از منظر ه آبیدر در سنندج اظهار داشت: با توجه به جاذبه کم نظیر طبیعی آبیدر در کنار سنندج، این مجموعه می تواند باعث سرمایه گذاری بخش خصوصی و ایجاد مراکز اقامتی و گردشگری دراین منطقه شود، اما با توجه به توقف این سرمایه گذاری ها، از مدیران محلی خواستیم تا موانع این سرمایه گذاری ها در آبیدر برطرف شود و این مراکز دوباره در این منطقه فعال شوند تا باعث جذب گردشگر بیشتر و فعال شدن بخش خصوصی در این بخش شوند .
سلطانی فر در این بازدید خواستار اجرای 35 طرح گردشگری ، اقامتی و پذیرایی در منطقه آبیدر شد که در طرح مطالعات توسعه آبیدر دیده شده بود . طرح هایی که به گفته وی می تواند زمینه اشتغال جوانان را فراهم کرده و بیش از 1000 میلیارد تومان سرمایه بخش خصوصی به ویژه سرمایه گذاران بومی استان را در منطقه جذب کند .
سلطاني فر ادامه داد: بايد از سرمايه گذاران بخش خصوصي و يا افرادي كه در ايجاد هتلها و مراكز اقامتي مي توانند ميراث فرهنگي و گردشگري را ياري کنند دعوت به عمل آيد تا حوزه گردشگري و ايجاد مراكز اقامتي در اين استان توسعه پیدا کند.
وی بيان داشت: استان كردستان داراي قابليت ها و پتانسيلهاي بسيار خوب و ارزشمندي براي توسعه گردشگري است و با ورود سرمايه گذاران خارجي و همچنين حمايت و هدايت آنها مي توان گردشگري در استان كردستان را رونق بخشيد.
سلطانی فر با اشاره به سفر پیش روی رییس جمهور و هیات دولت به استان کردستان اظهار داشت: با توجه به سفر قریب الوقوع رییس جمهور و هیات دولت به استان و برنامه ریزی انجام شده ، بخش گردشگری می تواند موتور محرکه اقتصاد استان باشد و امیدواریم در این سفر، روند تخصیص اعتبارات به بخش های مذکور در استان کردستان به سرعت رشد کند و زمینه توسعه هر چه بیشتر کردستان و تامین معیشت جوانان این استان را فراهم آورد.
انتهای پیام/